top of page

Sprej do nosu z lékárny? Bohémar nabízí víc



Znáte klasické spreje do nosu z lékárny s obsahem mořské vody? Potom vás jistě zaujme i nabídka Bohémar. Ve výhodném balení naleznete opakovaně plnitelné spreje, koncentrovanou mořskou vodu a konvičku Rhino Horn určenou k propláchnutí nosu a uvolnění dutin. Ve zředěné koncentraci poslouží jako nápoj pro doplnění důležitých látek a stejně dobře se hodí k zevnímu použití nebo jako umělé slzy.


Mikrofiltrovaná mořská voda jako izotonický i hypertonický roztok


Jistě znáte klasické spreje do nosu z lékárny s mořskou vodou. Zpravidla jsou k dostání ve dvou verzích a to jemný (izotonický) a silný (hypertonický). Všechny naše spreje lze jednoduše rozdělat a doplnit. Jsou tedy mnohem ekonomičtější oproti těm z lékárny.


Mikrofiltrovanou mořskou vodu dostanetenezředěném 2 l balení. Je třeba ji zředit se sladkou vodou v poměru 3:1, takže je v lahvi přibližně 8 l roztoku. Záleží, jak silný roztok potřebujete. 


Voda Agua de Mar má jedinečnou kvalitu – pochází z hloubkových vrtů v národním parku Cabo de Gata na jihu Španělska v provincii Almería. Voda z této oblasti obsahuje díky unikátnímu působení vulkanické činnosti a mořských proudů velké množství minerálů a dalších látek pozitivně ovlivňujících lidské zdraví.  


Nově vám ji nabízíme ve výhodném rodinném balení, které obsahuje jemný izotonický mechanický sprej do nosu, silný hypertonický sprej do nosu, 2l balení mikrofiltrované mořské vody Aqua de Mar a konvičku Rhino Horn pro efektivní propláchnutí nosu a uvolnění dutin.





Proč si vybrat náš sprej? 


  • Známé místo původu – mořskou vodu získáváme s maximálním respektem k přírodě v národním parkCabo de Gata.

  • Mikrofiltrace – mořská voda neobsahuje na rozdíl od jiných sprejů z lékárny žádná aditiva a není ničím kontaminovaná.

  • Ekologické balení – lahvička rozprašovače se dá opakovaně doplnit a tím šetří přírodu.

  • Výhodná cena – cena za 1 ml mořské vody Forte je výhodnější než u jiných sprejů.



Tipy na použití mořské vody ve spreji


Zažeňte rýmu pomocí přírody. Sprej s mořskou vodou Forte je bez chemických přísad a aerosolu. Vysoké pH 8,4 a antibiotické účinky mořské vody zabraňují množení patogenů a minerály vyživují buňky, které se pak snáze regenerují. V souladu s přírodou je i znovupoužitelný obal - lahvičku můžete stále doplňovat. Pokud trpíte silně podrážděnou sliznicí, mořskou vodu doporučujeme mírně naředit sladkou. Užívání je vhodné i při chronických obtížích, protože mořská voda nevysušuje sliznici. A složení? 100% mořská voda = 100% příroda.

bottom of page