
Králík na česneku
Tento oblíbený pokrm vám jistě nemusíme dlouze představovat. Ale co ta ...
Původně portugalský pokrm tempura má za sebou zajímavou historii. V průběhu 16. století se dostal až do Japonska, kde si jej místní zamilovali a právě odtud se šířil zase zpátky do Evropy. Vyzkoušejte naši variantu s mořskými plody a mořskou vodou. Její bohatou chuť si zamilujete hned po prvním soustu.
počet porcí » 4
doba přípravy » 30 min
V misce rozšleháme vejce, přidáme mouku a přiléváme po troškách mořskou vodu MarAqua. Vše promícháme.
Jakmile je těstíčko hotové, obalíme v něm zeleninu a mořské plody.
Na pánev nalijeme větší množství oleje, které dostatečně rozpálíme. Po dosažení požadované teploty můžeme začít smažit.
Tento oblíbený pokrm vám jistě nemusíme dlouze představovat. Ale co ta ...
Tradiční španělský pokrm, paella, je připravován z rýže, zeleniny a mo ...
Připravte si doma vynikající jídlo, které navodí středomořskou atmosfé ...