info@bohemar.cz
  • Žádné výsledky k zobrazení.
V nákupním košíku máte: 0 ks
Košík je prázdný.

Tempura z mořských plodů a zeleniny

Tempura z mořských plodů a zeleniny
13. 4. 2020

Původně portugalský pokrm tempura má za sebou zajímavou historii. V průběhu 16. století se dostal až do Japonska, kde si jej místní zamilovali a právě odtud se šířil zase zpátky do Evropy. Vyzkoušejte naši variantu s mořskými plody a mořskou vodou. Její bohatou chuť si zamilujete hned po prvním soustu.

počet porcí  » 4
doba přípravy  » 30 min

Suroviny pro přípravu:

  • 1 hrnek mouky
  • 1 hrnek mořské vody MarAqua
  • 1 vejce
  • olej
  • mořské plody a zelenina podle chuti
Tempura z mořských plodů a zeleniny

Postup:

V misce rozšleháme vejce, přidáme mouku a přiléváme po troškách mořskou vodu MarAqua. Vše promícháme.

Jakmile je těstíčko hotové, obalíme v něm zeleninu a mořské plody.

Na pánev nalijeme větší množství oleje, které dostatečně rozpálíme. Po dosažení požadované teploty můžeme začít smažit.
 

Mohlo by se Vám líbit

Objevte blahodárné účinky mořské vody
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování