
Mořský ďas v salsa verde (zelené omáčce)
Mořský ďas patří mezi chuťově nejvýraznější ryby. Obsahuje jen velmi m ...
Původně portugalský pokrm tempura má za sebou zajímavou historii. V průběhu 16. století se dostal až do Japonska, kde si jej místní zamilovali a právě odtud se šířil zase zpátky do Evropy. Vyzkoušejte naši variantu s mořskými plody a mořskou vodou. Její bohatou chuť si zamilujete hned po prvním soustu.
počet porcí » 4
doba přípravy » 30 min
V misce rozšleháme vejce, přidáme mouku a přiléváme po troškách mořskou vodu MarAqua. Vše promícháme.
Jakmile je těstíčko hotové, obalíme v něm zeleninu a mořské plody.
Na pánev nalijeme větší množství oleje, které dostatečně rozpálíme. Po dosažení požadované teploty můžeme začít smažit.
Mořský ďas patří mezi chuťově nejvýraznější ryby. Obsahuje jen velmi m ...
Merlík chilský neboli quinoa se v posledních letech dostává do popředí ...
Španělská kuchyně, to nejsou jen saláty a studené polévky, ale i kvali ...