
Mušle s bílým vermutem, nebo klasickým bílým vínem
Připravte si doma vynikající jídlo, které navodí středomořskou atmosfé ...
Původně portugalský pokrm tempura má za sebou zajímavou historii. V průběhu 16. století se dostal až do Japonska, kde si jej místní zamilovali a právě odtud se šířil zase zpátky do Evropy. Vyzkoušejte naši variantu s mořskými plody a mořskou vodou. Její bohatou chuť si zamilujete hned po prvním soustu.
počet porcí » 4
doba přípravy » 30 min
V misce rozšleháme vejce, přidáme mouku a přiléváme po troškách mořskou vodu MarAqua. Vše promícháme.
Jakmile je těstíčko hotové, obalíme v něm zeleninu a mořské plody.
Na pánev nalijeme větší množství oleje, které dostatečně rozpálíme. Po dosažení požadované teploty můžeme začít smažit.
Připravte si doma vynikající jídlo, které navodí středomořskou atmosfé ...
Naučte se, jak připravit opravdu chutnou a zároveň snadnou polévku s m ...
Guláš není jen výsada Maďarů a Čechů. V Andalusii připravují svou trad ...