info@bohemar.cz
  • Žádné výsledky k zobrazení.
V nákupním košíku máte: 0 ks
Košík je prázdný.

Telecí na zelenině

Telecí na zelenině
27. 4. 2020

Španělská kuchyně, to nejsou jen saláty a studené polévky, ale i kvalitní maso připravované nejrůznějšími způsoby. Základem našeho následujícího receptu je libové telecí maso doplněné zeleninou a mořskou vodou. Zkrátka ideální hlavní jídlo, které váš žaludek zbytečně nezatíží.

SUROVINY PRO PŘÍPRAVU:

1 kg telecího masa

4 rajčata

1 mrkev

1 stroužek česneku

1 cibule

500 g hub

13–14 pražených mandlí

1 sklenice červeného vína

tymián

pepř

mouka

250 ml mořské vody MarAqua

panenský olivový olej

Telecí na zelenině

Postup

Maso nakrájíme na plátky a zaprášíme moukou. Do hrnce nalijeme trošku oleje a plátky masa v něm orestujeme. Jakmile získají optimální barvu, vyjmeme je z hrnce.

Ve vzniklém výpeku orestujeme mrkev, cibuli, houby a na kousky nakrájená rajčata a vše posypeme špetkou tymiánu a pepře. Orestovanou zeleninovou směs zalijeme mořskou vodou MarAqua a vínem a vaříme na mírném ohni po dobu asi 15 minut.

Zeleninovou směs vložíme do mixéru, omáčkou zalijeme plátky masa a posypeme je sekanými mandlemi. Doplníme vodu a vaříme na středním ohni po dobu 30 minut. 

Mohlo by se Vám líbit

Objevte blahodárné účinky mořské vody
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování