
Pallea z mořských plodů
Tradiční španělský pokrm, paella, je připravován z rýže, zeleniny a mo ...
počet porcí » 4
čas na přípravu » 15 minut
celkový čas » 35 minut
Rybí polévka je vynikající a velmi snadný pokrm. Můžete ho ale posunout o stupínek výš, když přidáte chobotnice a slávky. Pokud milujete mořské plody, tento recept si vás snadno získá.
Jemně nakrájejte šalotku a stroužek česneku. Nasekejte očištěné mořské ryby a nakrájejte asi čtvrtinu chobotnice na kroužky, zbytek na kostky. Pomocí kroužků můžete polévku dozdobit, pokud zdobení nefandíte, klidně celou chobotnici nakrájejte rovnou na kostky.
V hrnci s trochou rozpáleného oleje restujte česnek a šalotku. Když šalotka začne hnědnout, přidejte ryby a chobotnici. Poté přilijte rybí vývar a po troškách mořskou vodu, dokud nebude směs slaná tak, aby vám její chuť vyhovovala..
Přidejte také mušle bez skořápek a několik minut směs prohřívejte, aby se integrovaly všechny příchutě (cca 20 minut).
A je to! Přejeme dobrou chuť.
Tradiční španělský pokrm, paella, je připravován z rýže, zeleniny a mo ...
Zahřejte se hustou zdravou květákovou polévkou, která je vhodná pro ve ...
Připravte si doma vynikající jídlo, které navodí středomořskou atmosfé ...