
Květáková curry polévka se špenátem
Zahřejte se hustou zdravou květákovou polévkou, která je vhodná pro ve ...
počet porcí » 4
čas na přípravu » 15 minut
celkový čas » 35 minut
Rybí polévka je vynikající a velmi snadný pokrm. Můžete ho ale posunout o stupínek výš, když přidáte chobotnice a slávky. Pokud milujete mořské plody, tento recept si vás snadno získá.
Jemně nakrájejte šalotku a stroužek česneku. Nasekejte očištěné mořské ryby a nakrájejte asi čtvrtinu chobotnice na kroužky, zbytek na kostky. Pomocí kroužků můžete polévku dozdobit, pokud zdobení nefandíte, klidně celou chobotnici nakrájejte rovnou na kostky.
V hrnci s trochou rozpáleného oleje restujte česnek a šalotku. Když šalotka začne hnědnout, přidejte ryby a chobotnici. Poté přilijte rybí vývar a po troškách mořskou vodu, dokud nebude směs slaná tak, aby vám její chuť vyhovovala..
Přidejte také mušle bez skořápek a několik minut směs prohřívejte, aby se integrovaly všechny příchutě (cca 20 minut).
A je to! Přejeme dobrou chuť.
Zahřejte se hustou zdravou květákovou polévkou, která je vhodná pro ve ...
Připravte si doma vynikající jídlo, které navodí středomořskou atmosfé ...
Studená zeleninová polévka gazpacho je od nepaměti součástí španělské ...