info@bohemar.cz
  • Žádné výsledky k zobrazení.
V nákupním košíku máte: 0 ks
Košík je prázdný.

Španělský bramborový salát připravený v mořské vodě

Španělský bramborový salát připravený v mořské vodě
11. 2. 2020

Bramborový salát patří mezi tradiční a oblíbené přílohy. Často bývá servírován jako ukázka hostitelova kulinářského umění. K jeho přípravě se používají chuťově bohaté suroviny, díky nimž si získal oblibu po celém světě. Pojďme se nyní společně podívat, jak připravit bramborový salát v mořské vodě. Ačkoliv může tento recept působit na první pohled poněkud netypicky, výsledek vás zaručeně ohromí. Vzhůru do vaření!

 

Budeme potřebovat následující ingredience:

3 velké brambory

1 balení plněných oliv

1 konzerva tuňáka

mořská voda

2 vejce

olej

1 plechovka kukuřice

1 sklenice sterilované červené papriky

1 bílý chřest

vařené krevety

Španělský bramborový salát připravený v mořské vodě

 

Příprava:

Do hrnce vlijeme sklenku mořské vody a přidáme trojnásobné množství vody z kohoutku. Brambory nakrájené na měsíčky vložíme do hrnce a 15 minut vaříme. Jakmile jsou hotové, necháme je okapat v cedníku. Po okapání je odložíme stranou a necháme vychladnout. 

Mezitím nadrobno nakrájíme ostatní suroviny (olivy, bílý chřest, tuňáka, kukuřici, krevety a sterilovanou papriku) a vložíme je do velké mísy.

Do mixovací nádoby dáme dvě vejce, přidáme větší množství oleje a 40 ml mořské vody. Mixér ponoříme až na dno a vše důkladně rozmixujeme. Během mixování přiléváme olej, dokud majonéza nezíská správnou konzistenci.
Majonézu následně smícháme s bramborami a zbytkem ingrediencí připravených ve velké míse.

Objevte blahodárné účinky mořské vody
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování