info@bohemar.cz
  • Žádné výsledky k zobrazení.
V nákupním košíku máte: 0 ks
Košík je prázdný.

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka
30. 3. 2020

Náš dnešní recept je určen všem, kteří nechtějí dlouhé hodiny trávit před plotnou, a přitom si užít dokonalé chuti. Příprava rajčatové omáčky je skutečně jednoduchá. Pokrm zasytí, ale zároveň žaludek zbytečně nezatěžuje, proto se hodí jako lehká večeře.

Suroviny pro přípravu:

  • 1 kg zralých rajčat
  • 1 cibule
  • 1 lžíce cukru
  • 1 stroužek česneku
  • 150 ml mořské vody MarAqua
  • 1 list bazalky
  • olivový olej
Využití mořské vody v kuchyni – rajčatová omáčka

Postup:

Rajčata spaříme v hrnci s vodou (mořská voda MarAqua zředěná v poměru 2:1 s vodou z kohoutku), oloupeme je a zbavíme semínek. V kastrolu rozpálíme trochu olivového oleje, dodáme na měsíčky nakrájenou cibuli s nasekaným česnekem a vše dozlatova osmahneme.

Potom přidáme na kostičky nakrájená rajčata, bazalku a zalijeme mořskou vodou MarAqua.

Necháme vařit na mírném ohni po dobu zhruba 15 minut, dokud zelenina nezměkne. Směs propasírujeme a podáváme za studena. 
 

Mohlo by se Vám líbit

Objevte blahodárné účinky mořské vody
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování