
Gazpacho – španělská rajčatová polévka
Studená zeleninová polévka gazpacho je od nepaměti součástí španělské ...
Chutná svačinka rozhodně nemusí mít jen podobu klasického toustu nebo chlebu se sýrem a šunkou. Takový krém z cukety a pórku jemně ochucený mořskou vodou a taveným sýrem vás jistě nenechá chladnými. Stačí vyzkoušet a jistě se stane nedílnou součástí vaší kuchyně.
počet porcí » 6
doba přípravy » 30 min
V hrnci smícháme vodu z kohoutku s mořskou vodou MarAqua a uvedeme ji do varu. Mezitím si očistíme pórky, oloupeme brambory a cukety nakrájíme na kostičky. Zeleninu nasypeme do vroucí vody a vaříme do měkka. Hotovou směs rozmixujeme. Na závěr přidáme tavený sýr, který pokrmu dodá krémovou konzistenci.
Studená zeleninová polévka gazpacho je od nepaměti součástí španělské ...
Merlík chilský neboli quinoa se v posledních letech dostává do popředí ...
Náš dnešní recept je určen všem, kteří nechtějí dlouhé hodiny trávit p ...