
Pallea z mořských plodů
Tradiční španělský pokrm, paella, je připravován z rýže, zeleniny a mo ...
Králíka omyjte, zbavte tuku a hlavy. Maso nakrájejte na silné plátky v šířce 2 až 3 prstů a opepřete.
Nakrájejte nadrobno česnek. Přidejte jej na pánev a orestujte na velmi mírném ohni v dostatečném množství oleje, aby získal chuť. Česnek nemusí být dozlatova opečený, proto ho po 3 až 4 minutách vyndejte a ponechte stranou. Nyní pod pánví trochu zvyšte teplotu a králíka orestujte, přičemž je třeba maso obracet, aby se rovnoměrně opeklo ze všech stran. Poté přidejte znovu česnek a restuje jej 20 sekund, dokud nezíská zlatavou barvu. Dejte ale pozor, abyste česnek nespálili!
Nyní přidejte bílé víno a asi 100 ml mořské vody MarAqua. Nechte povařit, dokud se voda neodpaří. Nakonec posypte rozmarýnem (není nutné) a můžete servírovat, abyste si tento lahodný pokrm náležitě vychutnali.
Tradiční španělský pokrm, paella, je připravován z rýže, zeleniny a mo ...
Připravte si doma vynikající jídlo, které navodí středomořskou atmosfé ...
Guláš není jen výsada Maďarů a Čechů. V Andalusii připravují svou trad ...