info@bohemar.cz
  • Žádné výsledky k zobrazení.
V nákupním košíku máte: 0 ks
Košík je prázdný.

Gazpacho

Gazpacho
26. 6. 2020

Studená zeleninová polévka gazpacho je od nepaměti součástí španělské kuchyně. V horkých letních měsících osvěží, dodá tělu potřebné živiny a zbytečně nezatíží žaludek. A stačí přidat trošku mořské vody, aby získala skutečně neopakovatelnou chuť.

počet porcí  » 6
doba přípravy  » 30 min

SUROVINY PRO PŘÍPRAVU:

  • 6 větších rajčat
  • ¼ okurky hadovky
  • ½ zelené papriky
  • 2 plátky kvalitního bílého toustového chleba
  • 3 stroužky česneku
  • římský kmín
  • olivový olej
  • vinný ocet
  • voda 
  • mořská voda MarAqua
Suroviny a mořská voda pro přípravu polévky Gazpacho

Postup:

Chléb nakrájíme na malé čtverečky a nasypeme do větší misky. Přidáme na čtverečky nakrájená rajčata bez slupky. Česnek zbavíme srdíčka a povaříme 3× po 30 sekundách. 

Papriku a okurku nakrájíme na malé kousky, smícháme s nakrájeným, povařeným česnekem a celou směs přidáme k rajčatům. Posypeme římským kmínem, dodáme dvě lžíce olivového oleje a jednu lžíci vinného octa. Vše zalijeme 0,5 l mořské vody a sladkou vodou dle chuti. Polévku mixujeme tyčovým mixérem a přecedíme. 

Mohlo by se Vám líbit

Objevte blahodárné účinky mořské vody
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování