Využití mořské vody v gastronomii: názory šéfkuchařů
Mořská voda se v gastronomii stává stále více populární, jak ukazují názory světových šéfkuchařů. Ti využívají její všestrannost a...
Využití mořské vody v gastronomii: názory šéfkuchařů
Česnekový krém ajoblanco
Dušené mořské plody se zeleninou
Květáková curry polévka se špenátem
Mušle s bílým vermutem, nebo klasickým bílým vínem
Rybí polévka s chobotnicí a mušlemi
Tradiční andaluský guláš (cocido)
Mořský ďas v salsa verde (zelené omáčce)
Paella z mořských plodů
Jak užívat mořskou vodu
Co to jsou elektrolyty?
Sport a následná regenerace
Jak řešit nedostatek minerálů?
Mořská voda jako zdravá náhrada rafinované soli
Dá se mořská voda pít?
Sprej do nosu z lékárny? Bohémar nabízí víc